Kennismaken

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school.

 

Een basisschool kiezen die bij past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschooltijd duurt meestal acht jaar, dus is het belangrijk dat u en uw kind zich prettig voelen bij de school van uw keuze. 

 

Voordat u een basisschool voor uw kind kiest, adviseren wij u om te kijken naar verschillende basisscholen. Bezoek eens een open dag of maak een afspraak voor een rondleiding, bekijk de websites van de verschillende scholen en ga in gesprek met de directeur en een leerkracht van de school. Ook gesprekken met ouders van kinderen op de school kunnen uw keuze gemakkelijker maken. 

 

Mocht u interesse hebben in onze school, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. Deze rondleidingen worden wekelijks op dinsdag gegeven. U kunt indien gewenst een interesseformulier invullen (dit is geen aanmelding/inschrijving). 

 

Hiernaast kunt u kiezen tussen het aanmelden van 3-jarigen en het aanmelden van kinderen van 4 jaar en ouder. Ook kunt u hier ons voorrangsbeleid inzien.

 

Bent u geinteresseerd in ons hele aanmeldbeleid? Kijk dan hiernaast of bij de downloads.

 

Bent u het niet eens met de beslissing van onze school? In ons aanmeldbeleid kunt u lezen wat u kunt doen.