29 november 2018

Sinterklaasnieuws

Dat Sinterklaas weer in het land is hebben we natuurlijk allemaal allang gemerkt! De kinderen hebben thuis al leuke en lekkere dingen in hun schoen gekregen.Heel veel kinderen hebben Sinterklaas ook al echt gezien.

Maar ook op school hebben we weer allerlei sint activiteiten. In de onderbouwgroepen wordt het Sinterklaasjournaal gevolgd en zijn de kinderen druk met alle plaatjes die ze steeds weer krijgen van de Sint. Heel leuk en spannend maar wat zal de bedoeling ervan zijn?

Sinterklaasnieuws
Afgelopen maandag hadden de onderbouwgroepen Pietengym met echte pieten! De kinderen moesten allerlei moeilijke oefeningen in het speellokaal doen en ze deden het zo goed dat zij allemaal hun pietendiploma hebben behaald!

Diezelfde maandag mochten alle kinderen hun schoen zetten op school. Dinsdag viel het even tegen want de de kinderen vonden de schoenen niet gevuld terug. Maar…….geluk-

kig was dat woensdag wel het geval!

Vrijdag 30 november gingen we weer gezellig groepsdoorbrekend werken: we hebben speculaaspopjes versierd!

Omdat de Sint en zijn pieten erg druk zijn hebben de kinderen van de bovenbouw geholpen door surprises te maken. Deze moeten zij meenemen op dinsdag 4 december.

Op 5 december brengen de Sint en pieten natuurlijk een bezoek aan onze school. De kinderen verwachten wij gewoon om 8.30u op school. Alle kinderen gaan dan met hun eigen groep naar buiten om de Sint en pieten te verwelkomen. De Sint zal rond 8.40u arriveren.

Wij verzoeken de ouders om op de stoep te blijven wachten zodat de Sint en zijn pieten alle aandacht aan de kinderen kunnen geven.

ALLE KINDEREN ZIJN OM 12.00 UUR VRIJ!

Op donderdag 6 december mogen de kinderen een uurtje later starten en mogen zij dus om 9.30u. op school komen!