Nieuws - pagina 1

OPEN DAG

11 maart 2019 -
Op 20 maart, tijdens de Week van het Openbaar Onderwijs", houdt onze school een Open Dag voor alle belangstellenden. Iedereen die de school wel eens van binnen wil zien en wil zien hoe wij lesgeven is van harte welkom. Vanaf 08:45 uur bent u welkom in de aula.

Lees meer ›
Nationale complimentendag

22 februari 2019 -
Op de WBS doen we aan tutorlezen. De kinderen van groep 8 helpen kinderen uit groep 5 met lezen. De kinderen uit groep 7 helpen de kinderen uit groep 4 en de kinderen uit groep 6 helpen de kinderen uit groep 3. Omdat het 1 maart de nationale complimentendag is, leek het de PBS werkgroep een mooi moment om de jongste leesmaatjes hun tutor te laten bedanken.
In de klas is aandacht besteed aan waarom moet je iemand bedanken, hoe geef je een compliment en wat schrijf je op? Vandaag was het zover...vol spanning kwamen de kinderen van van jongste groepen de klas in, klaar om te lezen. De kaartjes zaten verstopt in het boek.
En wat waren de kinderen van groep 6, 7 en 8 blij verrast. Natuurlijk wilden ze samen op de foto!

Bekijk fotoalbum ›
Gedichten schilderen

15 februari 2019 -
Vandaag zijn de groepen 4 en 5 naar de bibliotheek in Rijswijk geweest. Ze gingen hier gedichten schilderen. De kinderen mochten een gedicht uitkiezen. Het gevoel dat ze kregen bij het gedicht, mochten ze gaan schilderen. Het zijn prachtige kunstwerken geworden.