Kanjers van de week

Iedere week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Niek is onze kanjer van de week. Niek is super goed bezig met het oefenen om te fietsen. Knap hè! Niek houdt zich aan de afspraken en staat netjes in de rij. Ook kan hij al heel geconcentreerd werken!

Groep 1/2B

Elise is de kanjer van deze week. Kinderen vinden haar erg lief. Zij speelt ook lief met andere kinderen en houdt zich daarbij netjes aan de regels. Ze zit netjes in de kring en staat ook netjes in de rij. De juf is ook erg blij met deze kanjer, want Elise is haar hulpjuf. Zij staat klaar om een ander klasgenootje te helpen voor de juf, maar ook voor opruimen staat zij altijd klaar.

Groep 1/2C

Jaco is onze kanjer van de week!!!! De kinderen zeggen dat hij altijd lief speelt met iedereen, altijd alles opeet, heel stoer is, heel goed meedoet in de kring, altijd netjes in de rij staat en de juf zei dat hij vriendelijk is voor alle anderen!!!!

Groep 3
Groep 4