Kanjers van de week

Iedere week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Jens is de kanjer van de week. Het gaat de laatste weken heel goed met Jens in de klas. Hij heeft een beloningskaart en daar heeft hij al heel veel stickers mee verdiend.
Jens is vandaag vrienden geworden met Senn. Dit kwamen zij trots vertellen. Eerst waren zij nog geen vrienden, maar vandaag had Senn gevraagd of Jens zijn vriend wilde zijn. Ze kunnen namelijk samen zo goed opruimen!!

Jens kan ook goed anderen helpen, heel fijn!

Groep 1/2B

Deze kanjer is de laatste tijd zo lief voor de andere kinderen. Ook maakt hij de mooiste bouwwerken in de bouwhoek met alle dieren erbij. Maar ook met de duplo maakt hij hele kunstwerken. Kinderen vinden hem gewoon cool.

Groep 1/2C
De kanjer van de week in groep 1/2c is Ryan. De kinderen vinden dat hij stoer is, heel goed anderen helpt, gewoon heel lief is, altijd netjes in de rij staat, gezellig met anderen speelt en altijd netjes zijn vinger opsteekt als hij iets wil vertellen!!

Groep 3

Groep 4