Junior MR

Op de Wethouder Brederodeschool hebben wij ook een JMR. Deze bestaat uit vier leerlingen uit de bovenbouw, die jaarlijks opnieuw worden gekozen. Na een inventarisatie van vragen en/of problemen in de diverse groepen, worden deze 2-maandelijks besproken met de directie. Voorbeelden van onderwerpen zijn de netheid in de school, het computergebruik, het schoolplein en de omgang met materialen.

De JMR-leden van schooljaar 2019-2020 stellen zich aan u voor……..

jmr_2017_2018.jpg

De kinderen stellen zich voor van links naar rechts en van boven naar beneden.

Hoi ik ben Daan,

Ik zit in groep 8.

Ik zit op voetbal en judo.

Ik heb bijna een broertje die was op 28 september uitgerekend maar die is er nog niet en ik heb een zusje.

Wat ik graag wil doen in de JMR is: Ik wil als er iets mis is op school graag helpen en nieuwe ideeën bedenken.

Mijn hobby´s zijn voetbal, judo, buitenspelen en gamen. Ik heb een kat en een hamster. En mijn ouders zijn toen ik vier was uit elkaar gegaan. Ik heb een kat bij mijn vader en een hamster bij mijn moeder. Mijn broertje en zusje zijn allebei bij mijn vader. Gelukkig heeft mijn moeder sinds een paar jaar ook weer een nieuwe vriend.

Ik ben Marit,

Ik ben 9 jaar en word in november 10 ik zit in groep 6 en mijn hobby’s zijn:hockey, tekenen en knutselen.

Ik zit in de jmr omdat ik het pesten wil verminderen en ik wil de brandnetels op de berg verminderen ook wil ik de wc nog wat schoner hebben.

Nou dit ben ik.

Hallo ik ben Sem,

Ik zit in groep 5.

Hier is het stukje van Sem:

Hoi ik ben Sem en zit in groep 5.
Ik ben 8 jaar.
Ik heb een zusje Fiene en ze zit in groep 2c.

Mijn hobby's zijn: voetballen, buiten spelen, filmpje kijken en gamen.

Ik wilde graag in de jmr omdat ik graag een beetje een baasje wil zijn van de school.
Als er iets aan de hand is dat ik kan helpen!

Groetjes Sem

Hoi ik ben Kee,

Ik ben 10 jaar en zit in groep 7.

Ik ga vertellen waarom ik in de j.m.r. wilde en wat over mijzelf.

Mijn lievelingskleur is roze. Mijn sport is dansen, ik dans 12 uur in de week en doe aan meerdere dansstijlen.  Wat ik ook leuk vind om te doen is teken, knutselen en bakken. Op vrijdag en zondag maak ik meestal huiswerk.

Ik wilde in de j.m.r. omdat ik wat goeds voor de school wil doen. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen fijn buiten speelt en dat iedereen met pret naar school gaat! Mijn tips / ideeën  voor de school zijn een duikelrek achter omdat er veel kinderen op willen spelen en voor de jongens een kunstgras voetbalveld. Omdat er zo veel gevoetbald wordt en het gewone gras een modderpoel is.