Welkom bij groep 8!

Hier leest u wat wij zoal beleven in de klas, waar we aan werken en wat het huiswerk is...

BERICHTEN

15 nov 2019 - Bezoek Rijswijks Lyceum en Stanislas College
De afgelopen twee weken hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijswijks Lyceum en het Stanislas College.

Op het Rijswijks Lyceum hebben de kinderen een les Wiskunde, Duits en Science gevolgd. Bij het Stanislas College gingen we eerst sporten, daarna kregen we een les Biologie en Tekenen.

Zo hebben de kinderen een goede voorstelling gekregen hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. In januari volgen alle OPen dagen. We zijn benieuwd welek keuzes de kinderen zullen gaan maken.

07 okt 2019 - Groep 3 en groep 8 maken samen Raketjes
Preview foto Afgelopen vrijdag  gingen de groepen 3 en 8 gezellig groepsdoorbrekend werken. Eerst las Juf Siska het boek voor van Andre Kuipers wat ging over 'Op reis'.  De kinderen zaten gezellig bij groep 8 op schoot.

Daarna zijn de kinderen samen raketjes gaan maken. Wat een prachtige raketjes zijn er gemaakt. In groep 3 hangen alle mooie werkjes!