Groep 4

Welkom bij groep 4! Op deze pagina wordt bijgehouden wat we dit schooljaar allemaal doen in groep 4.

Onder het kopje 'nieuws' ziet u de activiteiten die gedaan worden in de groep.

Onder het kopje 'agenda' ziet u de activiteiten die gepland staan voor dit jaar.

Onder het kopje 'foto's' staat het fotoboek met foto's van de verschillende activiteiten die we gedaan hebben.

En onder het kopje 'pagina's vindt u de doelen waar we aan werken dit schooljaar.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van de site van groep 4.

BERICHTEN

28 feb 2021 - Groep 4 gezond eten
Preview foto Juf Hatice heeft een les gegeven over gezond eten. De kinderen leerden wat er met je eten gebeurt als je het hebt doorgeslikt. Langs welke organen komt je eten?

28 feb 2021 - Groep 4 proefjes
Preview foto In groep 4 hebben we een hele leuke stagiaire. Zij heet juf Hatice. Ze doet allemaal leuke proefjes met de kinderen.

Eerst heeft ze de kinderen iets geleerd over de dichtheid van vloeistoffen. En dat de ene vloeistof zwaarder is dan de andere vloeistof.

Daarna ging ze een lava lamp maken met de kinderen.

Ze moesten water, olie en zout in een glas doen. En wat er toen gebeurde.....

Het was een superleuke les!

25 sep 2020 - Chill dag groep 4
Wat een heerlijk stelletje is het ook! Vandaag de eerste PBS groepsbeloning gehad. Iedereen mocht in chill-kleding en met een knuffel naar school komen. Dat was super gezellig.