Welkom bij groep 3!

Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze pagina.

Gedurende het schooljaar zal ik u, op deze pagina, op de hoogte houden van de verschillende activiteiten en lessen die wij in de klas en met de groep doen.

Ook kunt u in de agenda activiteiten zien die betrekking hebben op groep 3.

Veel plezier met het bekijken ervan.

BERICHTEN

25 sep 2020 - Week tegen pesten
Preview foto Vandaag was de afsluiting van de week tegen pesten. De hele week is er aandacht besteed aan hoe wel met elkaar omgaan en wat we allemaal kunnen doen ter verkoming van pestgedrag. Vanmiddag hebben met de hele school groepsdoorbrekend gewerkt. Groep 3 en groep 8 hebben samen vlaggetjes versierd. Op de vlaggen zijn symbolen van liefde en vrede te vinden. Ook zijn er mooie gedichtjes en spreuken opgezocht en opgeschreven.

Er werd leuk en positief samengewerkt!

17 sep 2020 - Siska Ciere
Preview foto Rekenen

Vandaag hebben we geoefend met de getallenlijn. De kinderen hebben we eerst kaartjes geruild met elkaar. Ze moesten daarbij het cijfer dat ze hadden benoemen en daarna ruilen. Als afsluiting moesten ze op juiste plek in de rij gaan staan. Na afloop hadden we een keurige rij van 1 tot en met 30! Super knap.

Fotoalbum:

IMG_4600.jpg IMG_4601.jpg IMG_4602.jpg IMG_4604.jpg IMG_4606.jpg IMG_4608.jpg IMG_4609.jpg