Opvang

Up Kinderopvang

Alle soorten kinderopvang, altijd in de buurt – in of dicht bij school - voor alle kinderen. Met Up haal je elke dag het meeste uit opgroeien! Na een schooldag kan je kind bij Up uitrusten, lol maken en meedoen met te gekke activiteiten van Up actief. Dat is het activiteitenprogramma volop inspirerende thema’s en activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier. Je kind maakt een hoop plezier, maar leert stiekem ook heel veel op de buitenschoolse opvang van Up.

Up is er het hele jaar door, iedere schooldag, maar ook op dagen dat er geen school is. Bijvoorbeeld in de schoolvakantie met een superleuk vakantieprogramma. BSO kun je ook combineren met voorschoolse opvang of aanvullen met extra opvang op schoolvrije dagen.

Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk. Dat doet Up vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Maak kennis met de wereld van Up

www.upkinderopvang.nl

Up in de buurt

Up Kinderopvang

Wiardi Beckmanlaan 5, Rijswijk

Contact: Nanda Bruijstens, vestigingsmanager

E-mail:  nbruijstens@upkinderopvang.nl,

beckmanlaan@upkinderopvang.nl

Partou: Buitenschoolse opvang

Partou kinderopvang: elke dag iets bijzonders!

Partou aan de Weidedreef biedt buitenschoolse opvang in een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop. We werken samen met school, pedagogen, sportaanbieders en culturele organisaties.

Onze buitenschoolse opvang
Als de school uit gaat halen wij de kinderen op en verzamelen we in de centrale hal van de WBS. Met oranje hesjes aan lopen we gezamenlijk naar het sportcomplex Hoekpolder. Daar hebben we zowel in de kantine van de Red Lions, als bij Semper Altius gezellige, huiselijke groepen gecreëerd. Bij ons wordt veel aandacht besteed aan sport en spel. We werken maandelijks met een ander thema waaraan sportieve activiteiten gekoppeld worden. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops die door externe partijen worden aangeboden, zoals “Bootcamp” of “Free runnen”. Het leuke is dat u de dag van uw kind bij Partou gewoon kunt meebeleven via het online dagboek “Mijn Kind”.

Contractkeuze
Wij bieden diverse contractmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een all-in contract, een schoolweken contract, alleen opvang in de vakantie of voor incidentele opvang. Maar ook opvang tot 15.30 of opvang om de week tot 18.15 behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ook voorschoolse opvang vanaf 7.15 uur.

Wij laten u met plezier de sfeer proeven op onze vestiging en bespreken graag met u de mogelijkheden tot opvang voor en/of na schooltijd en in de schoolvakanties. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding.

Locatie Weidedreef 2 en 4,

telefoonnummer 070-3937023 te bereiken tussen 7:15 en 8:45 en tussen 14:15 en 18:15. Ook kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager Melissa Rehling op het telefoonnummer 06-52757755 of via melissa.rehling@partou.nl.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.partou.nl/weidedreef.