Kanjers van de week

Elke week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Deze week hebben wij een kanjer, die heel goed andere kinderen kan helpen. Zij staat altijd netjes in de rij, doet goed haar best en helpt de juf zo fijn met opruimen. Ook heeft deze kanjer een prachtige bos met krullen!

Groep 1/2B

Vandaag werd de kanjer gekozen, omdat zij altijd rustig loopt. Zowel in de klas, als door de gang en in de gymzaal. En daar was iedereen het in de klas wel over eens.
Verder is deze kanjer heel erg lief en ziet ze erg altijd mooi uit.

Groep 1/2C

Dit lieve meisje is deze week onze kanjer. We hebben haar gekozen de kinderen haar stoer vinden en vinden dat zij rustig en netjes kan werken. Zij kan supergoed luisteren en daardoor leert zij heel veel nieuwe woorden. Zij helpt een ander graag, zij kan heel lief spelen alleen maar ook met een ander.

Groep 3

Bram heeft Lieke als nieuwe kanjer van de week gekozen. Lieke is een vrolijk meisje! Ze maakt vaak grapjes en kan er zelf ook hard om lachen. Daarnaast doet zij goed met de lessen mee! Wat een topper.