Kanjers van de week

Elke week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Groep 1/2B

Groep 1/2C

Deze nieuwe kleuter in groep 1/2c is een geweldige aanwinst! Als we gaan gymmen kan hij zich helemaal zelf uitkleden en aankleden. Hij doet alles in het speellokaal heel enthousiast mee.
de kinderen vinden het ook al heel knap dat hij rustig kan zitten en goed luistert, goed kan werken, moeilijke puzzels kan maken. Zelf vindt hij dat hij heel goed kan opruimen!
Fijn dat je bij ons in de groep bent gekomen!

Groep 3
Kaylene heeft Niels als nieuwe kanjer van de week gekozen. Kaylene vindt dat Niels er altijd mooi uit ziet en daarnaast erg lief voor andere kinderen is. Mooi gezegd Kaylene!
En Niels is inderdaad een echte kanjer. Hij kan ook erg goed hardop lezen in de klas. Wij zijn trots op deze kanjer!