Kanjers van de week

Elke week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Chloë is onze nieuwe kanjer. Chloë zit nog niet zo heel lang bij ons in de klas, maar ze hoort er al helemaal bij! Chloë is heel lief en ook tegen andere kinderen. Ze heeft mooie haren, altijd mooie kleren aan en ze eet altijd keurig haar trommel leeg. Ook doet Chloë goed mee tijdens de gym.

Groep 1/2B

Deze kanjer kan altijd zo goed luisteren naar de juffrouw vinden de kinderen. Zou zit zij vaak erg netjes en loopt zij rustig door de gymzaal. Ze heeft altijd van die mooie 'prinsessen' jurken aan. Ze helpt andere kinderen ook graag en goed.

Groep 1/2C

Dit lieve meisje is deze week de kanjer van de week in groep 1/2c! Maryam vindt dat zij een kanjer is omdat zij altijd rustig aan het werk is. Xavi vindt dat zij keurig in de rij staat. Noa zegt dat zij heel goed meedoet bij de gymles. Sienna vindt het knap dat zij altijd rustig in de kring zit en Roos heeft gezien dat zij altijd leuk met anderen speelt. Neda had een nieuwe ontdekking gedaan....zij had opgemerkt dat ze heel goed raadseltjes kan oplossen!!!!

Groep 3

Faye heeft Ali als nieuwe kanjer van de week gekozen. Ali is een super gemotiveerde en enthousiaste leerling.Hij doet tijdens de lessen goed mee. Ook kan hij leuk grapjes maken en kan hij goed voetballen. Wat een topper die Ali!