Junior MR

Op de Wethouder Brederodeschool hebben wij ook een JMR. Deze bestaat uit vier leerlingen uit de bovenbouw, die jaarlijks opnieuw worden gekozen. Na een inventarisatie van vragen en/of problemen in de diverse groepen, worden deze 2-maandelijks besproken met de directie. Voorbeelden van onderwerpen zijn de netheid in de school, het computergebruik, het schoolplein en de omgang met materialen.

De JMR-leden van schooljaar 2018-2019 stellen zich aan u voor……..

jmr_2017_2018.jpg

De kinderen stellen zich voor van links naar rechts en van boven naar beneden.

Mijn naam is Afrika,

Ik zit in groep 8 en ik houd van tekenen, hockey en knutselen. Ik houd niet van ruzie en van begrijpend lezen.

Waarom wil ik JMR-lid zijn:

Ik wil graag naar kinderen hun mening luisteren, over bijvoorbeeld het schoolplein en verschillende dingen die we kunnen doen in de klas.

Ik merk dat vaak kinderen zeuren over toestellen buiten, of over dingen die verloren zijn en die nooit meer zijn teruggevonden.

Even voorstellen ..... ik ben Julian uit groep 5,

Ik ben blij dat ik in de JMR zit omdat ik het leuk vind om naar andermans ideeën te luisteren en omdat ik dan het schoolplein wat leuker kan maken voor alle kinderen hier op school.

Hallo ik ben Cedric,

Ik zit in groep 6. Mijn hobby`s zijn: tennis en buitenspelen.

Ik zit in de jmr omdat ik het schoolplein beter wil maken en dat iedereen met een fijn gevoel naar school gaat. Ideeen: de meeste mensen  (vooral ouders) willen kunstgras maar hekken is ook wel handig.

Groetjes,
Cedric

Hoi ik ben Emma...

... en ik ben 10 jaar oud.

Ik ben dol op dansen en doe aan modern, ballet, hip-hop en musical.

Tekenen vind ik ook superleuk.

Verder heb ik nog een hamster genaamd Mambo. Dit is niet mijn enige huisdier, mijn moeder heeft nog vissen en we hadden twee katten: Guus en Dirk helaas zijn ze al overleden.

Ik vind het geweldig dat ik in de JMR zit en ik hoop dat ik veel mensen daarmee blij kan maken.

ik heb al een hoop ideeën die ik graag zou willen uitvoeren, zoals een oplossing voor de rotte appels op het plein. Ik hoop wel dat de andere groepen en de rest van de JMR nog meer ideeën hebben.

Want ik vind dat iedereen het leuk moet hebben op de WBS.