Welkom bij groep 7!

Onder het kopje 'nieuws' ziet u de activiteiten die gedaan worden in de groep.

Onder het kopje 'agenda' ziet u de activiteiten die gepland staan voor dit jaar.

Onder het kopje 'foto's' staat het fotoboek met foto's van de verschillende activiteiten die we gedaan hebben.

BERICHTEN

05 dec 2018 - Sinterklaas
Preview foto De afgelopen twee weken hebben we hele gezellige dingen gedaan met het thema Sinterklaas. Zo hebben we in groepsverband Pieten geverfd en hebben we twee keer het kruidnotenspel gespeeld. Het is weer een gezellige tijd!-

04 dec 2018 - Cursus Kom op voor jezelf
Preview foto Al 10 weken hebben de kinderen de cursus Kom op voor jezelf. De kinderen leren hier hoe ze zich moeten verdedigen, ze praten over gevoelens, ze leren hoe ze goed voor zichzelf op moeten komen en ze doen veel spelletjes met betrekking tot samenwerken.

Volgende week dinsdag 11 december is de examenles. Dan laten de kinderen al het geleerde aan de ouders zien en moeten ze een plankje doorslaan.

19 sep 2018 - Welkom op de pagina van groep 7
Preview foto Vanaf nu zal ik op deze pagina steeds berichten schrijven over groep 7.

Houd de site dus vanaf nu goed in de gaten!