Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6!

 

Mocht u benieuwd zijn naar de berichten en foto's van groep 6, houd dan vooral onze pagina in de gaten. Ook kunt u in de agenda van groep 6 het huiswerk en belangrijke data vinden. 

 

BERICHTEN

06 sep 2019 - Een 'GELUK'kige eerste schoolweek!!
Preview foto De eerste week in groep 6 zit erop. En wat was het spannend.. Een nieuwe groep, nieuwe materialen, andere regels en natuurlijk de tablets!!! 

 

Deze week hebben we veel aandacht besteed aan wat ons nou echt gelukkig maakt. De kinderen mochten iets mee naar school nemen waar zij thuis gelukkig van werden. De kinderen mochten hier iets over vertellen en de anderen mochten vragen stellen. Gelijk ook een goed moment voor de juf om de kinderen beter te leren kennen :) 

 

Nu we de gelukkige verhalen van thuis hadden gehoord, gingen we verder met het gelukkig zijn op school. Dat vinden we namelijk ook belangrijk. Aan de hand van 6 vragen mochten de kinderen opschrijven wat zij er van vinden en hoe ze het graag zien om er een gelukkig schooljaar van te maken. De vragen waren:

- Hoe is de leerkracht? 

- Hoe ziet de ideale leerkracht eruit? 

- Hoe is de klas? 

- Hoe ziet de ideale klas eruit

- Hoe ben je zelf op school? 

- Hoe zou je graag op school willen zijn? 

 

We zullen nog vaak terugkijken naar deze vragen en ons nog vaak de vraag stellen of we nog steeds gelukkig zijn met elkaar. De eerste week was in ieder geval een groot succes met allemaal lachende gezichten. 

 

In het fotoalbum kan je een aantal foto's vinden van de eerste week.