Groep 4

Welkom bij groep 4! Op deze pagina wordt bijgehouden wat we dit schooljaar allemaal doen in groep 4.

Onder het kopje 'nieuws' ziet u de activiteiten die gedaan worden in de groep.

Onder het kopje 'agenda' ziet u de activiteiten die gepland staan voor dit jaar.

Onder het kopje 'foto's' staat het fotoboek met foto's van de verschillende activiteiten die we gedaan hebben.

En onder het kopje 'pagina's vindt u de doelen waar we aan werken dit schooljaar.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van de site van groep 4.

BERICHTEN

19 nov 2018 - Oefenen fijne motoriek
Preview foto Vandaag heeft groep 4 een spelletjescircuit gedaan met juf Patricia. Ze hebben verschillende spelletjes gedaan om de fijne motoriek te oefenen. Kijk voor meer foto's in het fotoboek.

21 sep 2018 - Groepsdoorbrekend werken tijdens 'week tegen het pesten'
Preview foto De komende periode zullen groep 4 en groep 6 elkaars maatjesklas zijn. Dit houdt in dat we tijdens groepsdoorbrekende activiteiten samen zullen werken.

Vandaag was het de eerste keer van dit schooljaar en er was gelijk al een gezellige en leuke sfeer in de groepen. We gingen namelijk vriendschapssleutelhangers maken. Op de vraag waarom we dit nu doen, kwamen sommige kinderen met mooie antwoorden, zoals:

- Iedereen hoort erbij.

- Je kan met iedereen vrienden worden binnen de school. Maak niet uit in welke groep hij of zij zit.

- Omdat lief zijn voor een ander het een stuk gezelliger maakt.

Het was dus een geslaagde en gezellige middag samen. En wat waren de vriendschapssleutelhangers mooi geworden.

04 sep 2018 - De eerste week in groep 4
Preview foto De eerste week in groep 4 was pittig, maar ook erg gezellig. De kinderen hebben kennis gemaakt met een heleboel nieuwe vakken, zoals taal, spelling, technisch lezen en wereldoriëntatie. Ook hebben we al nieuwe hoofdletters leren schrijven en natuurlijk hebben we ook een verjaardagskalender gemaakt. Want we houden wel van een feestje!

Nieuw dit jaar zijn de lessen van een vakdocent van Trias. Het eerste half jaar zullen zij dans- en muzieklessen gaan geven bij ons op school. Superleuk! We hebben er zin in.