Nieuws

Laatse dag voor juf Marion

Laatse dag voor juf Marion

04 oktober 2018 - 
Woensdag 3 oktober was het dan echt zo ver..... de laatste werkdag van juf Marion. In de aula is juf Marion verrast met een enorme mand gevuld met thee, waar zij zo van houdt.

Alle kinderen hadden een kleine tekening gemaakt of een lieve boodschap voor juf Marion geschreven. Al deze mooie afscheidstekeningen en -woorden waren op de theezakjes geplakt. Dus de komende 230 dagen heeft juf Marion bij ieder kopje thee nog een kleine herinnering aan de kinderen. We wensen juf Marion veel geluk en een mooie tijd toe!

Juf Marion met Pensioen

Juf Marion met Pensioen

29 september 2018 - 
Woensdag 3 oktober is de aller laatste werkdag van juf Marion.
We respecteren de wens van juf Marion om het afscheid klein te houden. U kunt woensdag vanaf 12:15 uur tot 13:15 uur juf Marion gedag zeggen in het lokaal van groep 1-2C.

 


Lees meer ›
Week tegen het pesten

Week tegen het pesten

17 september 2018 - 
Komende week is het de landelijke week tegen pesten!
Natuurlijk vinden wij dat deze ene week niet voldoende is.
Op de WBS doen we al van alles om er preventief voor te zorgen dat kinderen elkaar zo goed mogelijk behandelen. Zo werken met PBS; een systeem om gewenst gedrag te bekrachtigen, hebben we in de onderbouw het gezichtenbord, in groep 8 de vergaderkring,, benoemen we in de onderbouw de kanjer van de week, werken we met maatjesklassen om de kinderen verantwoordelijkheid en veiligheid te bieden en geeft de gymleerkracht aan het begin van het jaar buitenspeel-lessen om het buitenspelen te bevorderen.

Lees meer ›
De WBS en Trias werken samen

De WBS en Trias werken samen

14 september 2018 - 
Met de start van dit schooljaar werkt de WBS samen met Trias. Trias verzorgt wekelijks aan alle groepen de creatieve vakken zoals dans, toneel, muziek en beeldende vorming. Door deze samenwerking krijgen de kinderen kwalitatief goede lessen op het gebied van creativiteit. Door dit structurele aanbod kunnen kinderen kennismaken met verschillende disciplines en ontdekken ze misschien wel een verborgen talent! Voor de leerkrachten van de school is deze ondersteuning bij de creatieve vakken heel prettig. Tevens wordt er zo tijd vrij gemaakt voor onze leerkrachten om aan alle andere zaken rondom de klas en het onderwijs te werken.
Opening Schoolzone

Opening Schoolzone

03 september 2018 - 
KINDEREN MOETEN VEILIG NAAR SCHOOL KUNNEN

Bij de Wethouder Brederodeschool is op 3 september de gekleurde paal onthuld die het begin van de schoolzone aangeeft.


Lees meer ›