Nieuws

Sinterklaasnieuws

Sinterklaasnieuws

29 november 2018 - 
Dat Sinterklaas weer in het land is hebben we natuurlijk allemaal allang gemerkt! De kinderen hebben thuis al leuke en lekkere dingen in hun schoen gekregen.Heel veel kinderen hebben Sinterklaas ook al echt gezien.

 

Maar ook op school hebben we weer allerlei sint activiteiten. In de onderbouwgroepen wordt het Sinterklaasjournaal gevolgd en zijn de kinderen druk met alle plaatjes die ze steeds weer krijgen van de Sint. Heel leuk en spannend maar wat zal de bedoeling ervan zijn?


Lees meer ›
Laatse dag voor juf Marion

Laatse dag voor juf Marion

04 oktober 2018 - 
Woensdag 3 oktober was het dan echt zo ver..... de laatste werkdag van juf Marion. In de aula is juf Marion verrast met een enorme mand gevuld met thee, waar zij zo van houdt.

Alle kinderen hadden een kleine tekening gemaakt of een lieve boodschap voor juf Marion geschreven. Al deze mooie afscheidstekeningen en -woorden waren op de theezakjes geplakt. Dus de komende 230 dagen heeft juf Marion bij ieder kopje thee nog een kleine herinnering aan de kinderen. We wensen juf Marion veel geluk en een mooie tijd toe!

Juf Marion met Pensioen

Juf Marion met Pensioen

29 september 2018 - 
Woensdag 3 oktober is de aller laatste werkdag van juf Marion.
We respecteren de wens van juf Marion om het afscheid klein te houden. U kunt woensdag vanaf 12:15 uur tot 13:15 uur juf Marion gedag zeggen in het lokaal van groep 1-2C.

 


Lees meer ›
1 2